Apply Now

Little Tot SHInE

(12 – 17 months old)

Toddler SHInE

(18 – 30 months old)

This program is divided into three age groups- ​
  • Baby SHInE (6 to 11 months old)
  • Little Tot SHInE (12 – 17 months old)
  • Toddler SHInE (18 – 30 months old)

Each group provides a set of goals for babies and toddlers to achieve through fun activities and play experiences as a gradual and continuous process of holistic development.

We value early learning experience. In this program, teachers will take a systematic record of children’s performances, and prepare an end of term report for children who finish the whole term.

Baby SHInE

(6 to 11 months old)

The program assists babies to develop their fundamental movement and cognitive skills though various music and sensory activities which spark the little ones’ curiosity to learn and discover.

Class Size:  10 families max. (Each baby can attend with two adults)

Duration:      1 hour

Little Tot SHInE

(12 – 17 months old)

The program facilitates young toddlers to gain an early experience of a regular school setting and routine, which assists little ones to develop their social and communication skills. With parents/carers’ assistance, young toddlers will gradually achieve a wide range of learning goals in order to support their holistic growth.

Class Size:  10 families max. (Each toddler can attend with one adult)

Duration:      1.5 hours

Toddler SHInE

(18 – 30 months old)

The program aims to develop toddlers’ school readiness skills before they join the nursery school and/or kindergarten. Toddlers will be well equipped with different skills and knowledge through different math, phonics, thematic, music, movement, and arts activities.

Class Size:  10 families max. (Each toddler can attend with one adult)

Duration:      1.5 hours

Time(Duration)

English Teacher’s Day

Putonghua Teachers’ Day

09:00/10:45
(15mins)

Welcoming & Warm-up
(Table & Mat Activites for children and parents to free play)

09:15/11:00
(15mins)

Circle Time(English)
‧Theme Activities
‧Phonics Activities

Circle Time(Putonghua)
‧Theme Activities
‧Phonics Activities

09:30/11:15
(20mins)

Free Play & Corner Activities
‧Arts & Crafts
‧Sensory Play
‧Theme Table Activities
‧Mat Activities

09:50/11:35
(5mins)

Washroom Time

09:55/11:40
(10mins)

Snack Time / Reading Time
(Optional for parents if they would like their child to have snacks.)

10:05/11:50
(15mins)

Gross Motor Play / Play Area Time

10:20/12:05
(10mins)

Music & Movement / Story Time

10:30/12:15

Dismissal